Baby vil søge hen mod dem der forstår…

Skal bedsteforældre, søskende eller far på sidelinjen også være med, når baby begynder at “snakke” med tegn? Eller vil du helst sidde med en bog og lære Tegn til Baby på den måde? Så er du landet det rette sted.

Vi er i gang med at skrive en bog, med fokus på babys kognitive udvikling og viden om, hvordan tegn kan støtte et væsentligt udviklingstrin hos dit lille barn. Bogen er klar d. 1. november 2019, men du kan allerede nu ligge en bestilling, så du er én af dem der er sikret en udgave af første oplag.

Det er altid en god idé, at at fortælle og vise tætte relationer de tegn man anvender med sin baby. Din baby vil nemlig søge derhen hvor din baby bliver forstået. Få en god snak om, hvilke tegn der er gode i hvilke situationer - og vis evt. den måde hvorpå din baby laver de specifikke tegn. Hvis du har brug for hjælp, så kan det være en god idé at anskaffe sig fx en plakat med tegn. En anden hyggelig måde, hvorpå man kan få bedsteforældre eller søskende med på tegn, er ved et vendespil. Her kan man på en sjov og hyggelig måde få lært tegnene.

Vores vendespil er blevet til i samarbejde med de mødre der har deltaget på vores kurser. De har efterspurgt en måde hvorpå far, søskende og bedsteforældre kunne inddrages i tegnene. I hvert vendespil finder du også gode råd og vejledning til, når du skal i gang med tegn - og du finder flere spilvarianter, så du kan få mest ud af spillet.

Hver af vores plakater inderholder 25 tegn, med fotos der illustrerer tegnet, pile der viser bevægelsen og en udførlig beskrivelse af, hvordan tegnet udføres. Hvis du er i tvivl omkring en udførelse af et tegn, er du altid velkommen til at skrive til hello@tegntilbaby.dk og så vil vi sende dig en video af tegnet.

Vi glæder os helt enormt til at babys tætte relationer nu også kommer til at kunne forstå… :)