Hvad er e-learning made easy?

-og hvad får du ud af det …

Tegn til Baby har udviklet en metode, hvorpå du kan få et redskab til at skabe tidlig indsigt og forståelse hos dit lille barn - som vi også vil tilbyde dig, der ikke lige er til workshops, eller som bor i et område vi desværre ikke besøger. Eller for dig der bare gerne vil side i sofaen med din baby, læne dig tilbage (næsten) og få det hele serveret!

På en interaktiv måde - og step-by-step… Bliver du guidet via små videoer og tekster. Du kan gennemgå det fra din mobil, tablet eller computeren.
Her kan du altid gå tilbage og tage en bid eller det hele - en gang til…

Vores e-learningsprogram guider dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet. Derudover giver vores kursusprogram dig også kendskab til, hvordan du stimulerer dit barns kognitive udvikling bedst via aktiviteter og lege.

Vi anvender indlæringsteorier og huskeøvelser - præcis som på vores kurser og workshops :) der medvirker til at du kan huske, anvende og implementere de tegn vi lærer undervejs - også når du ligger dit device fra dig igen! Det er lige netop dette moment der gør at Tegn til Baby er blevet udviklet!

Der er brug for en ydelse, i indlæring af tegn til babyer, der kan lykkes for alle! Det er simpelthen for synd ikke at lykkes med det, hvis man gerne vil - og det er det vi brænder for at du skal - nemlig at lykkes med at lære din baby tegn!

-så du også kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn og styrke dit barns selvværd og selvforståelse - og danne fantastiske rammer for dit barns udvikling senere i livet.

Vi anbefaler e-learningen: Lær din baby de første tegn (0-12 mdr), hvis du gerne vil til at starte op med tegn og lige vil se hvad “Tegn til Baby” er. Her giver vi dig alt det der skal til, så du kan komme rigtig godt i gang med tegn!

Hvis du derimod er klar på at skabe et bredt kommunikations grundlag, vil have flere tegn - nye aktiviteter og lege der stimulerer dit barn kognitivt og endnu mere viden om din babys potentiale, så anbefaler vi vores e-learning: Kursusprogram (4-18 mdr), der guider dig fra start til slut i tegnprocessen - og giver dig så meget mere!

Vi glæder os helt enormt til at sende dig vores e-learning made easy -og give dig muligheden for at opleve en forunderlig indsigt i dit lille barn!