Hvad er e-learning made easy?

-og hvad får du ud af det …

IMG_E1082.JPG

E-learning er blevet anbefalet!

-og vi kan næsten ikke få hænderne ned :)

Tegn til Baby har udviklet en metode, hvorpå du kan få et redskab til at skabe tidlig indsigt og forståelse hos dit lille barn - som vi også vil tilbyde dig, der ikke lige er til workshops, eller som bor i et område vi desværre ikke besøger. Eller for dig der bare gerne vil side i sofaen med din baby, læne dig tilbage (næsten) og få det hele serveret!

På en interaktiv måde - og step-by-step… Bliver du guidet via små videoer og tekster. Du kan gennemgå det fra din mobil, tablet eller computeren.
Her kan du altid gå tilbage og tage en bid eller det hele - en gang til…

Vores e-learningsprogram guider dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet.

Vi anvender indlæringsteorier og huskeøvelser - præcis som på vores kurser og workshops :) der medvirker til at du kan huske, anvende og implementere de tegn vi lærer undervejs - også når du ligger dit device fra dig igen! Det er lige netop dette moment der gør at Tegn til Baby er blevet udviklet!

Der er brug for en ydelse, i indlæring af tegn til babyer, der kan lykkes for alle! Det er simpelthen for synd ikke at lykkes med det, hvis man gerne vil - og det er det vi brænder for at du skal - nemlig at lykkes med at lære din baby tegn!

-så du også kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn og styrke dit barns selvværd og selvforståelse - og danne fantastiske rammer for dit barns udvikling senere i livet.

Vi anbefaler e-learningen: Lær din baby de første tegn (0-12 mdr), hvis du gerne vil til at starte op med tegn og vil rigtig godt i gang! Hvis du derimod er godt i gang med tegn og har et ønske om flere tegn - eller din babys tegnkode endnu ikke er knækket, så anbefaler vi vores e-learning: Kursusprogram (4-18 mdr), der guider dig i at øge din tegnmængde og vælge de rette tegn undervejs.

Vi glæder os helt enormt til at sende dig vores e-learning made easy -og give dig den bedste start med tegn!