Hvordan foregår en workshop

- og hvad kan du forvente?

En workshop tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet. Du bliver guidet i, hvordan du kan komme rigtig godt i gang med tegn og får svar på de ofte stillede spørgsmål som fx: “hvornår kan jeg starte?”, “hvordan gør jeg, når nu jeg har baby på armen hele dagen?”, “hvad hvis min baby ikke kigger på mig?” og mange flere…

Du kommer hjem med hele 25 begyndertegn du kan anvende med det samme + en tegnplakat med alle de tegn, vi har gennemgået.

Tegn til Baby har udviklet en metode, der via indlæringsstrategier og huskeøvelser giver dig succes med at lære dig og din baby tegn, så du kan forstå og reagere på dit barns behov og ønsker, før talesproget udvikles. Når du skaber tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn, styrker det barnets selvværd og selvforståelse.

Vi forstår hinanden - “færdig” er et rigtig godt begyndertegn!

Det er i barnets første leveår at samspillet og forståelsen fra tætte relationer omkring barnet, som er medvirkende til at skabe rammerne for de personlige, faglige og sociale kompetencer, der følger barnet senere i livet.

En workshop tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet.

Vi anbefaler ofte en workshop fra 0-12 mdr. og hvis baby endnu ikke laver tegn. Men vi har ofte også besøg af gravide, der gerne vil være klar til når baby kommer - og alle interesserede er meget velkomne!

Praktisk info: En workshop med 25 begyndertegn varer 1,5 time :) Det er på babys præmisser - så der er massere af tid til at skifte og pusle undervejs.

Næste workshop på Østerbro afholdes i little house - følg linket her. Vær obs på at denne workshop er lidt kortere end de øvrige og under little house tider og indhold.

NOR: (NV/Nørrebro) forgår i lokalerne hos NOR: Nordic Health House, Hejrevej 30, 4. sal, 2400 NV
Østerbro/Nordhavn foregår i lokalerne i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø
Øbro-Amazonas foregår i Øbro-hallen, Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 Kbh Ø (indgangen til svømmehallen og op på 1. sal)
Islands Brygge foregår i Islands Brygge Kulturhus, Islands Brygge 18, 2300 Kbh S, i Iokalet “Undergrunden”
Lyngby foregår hos Hot Yoga Denmark, Gammel Lundtoftevej 3C, Lyngby
Odense foregår i lokalerne hos MorsKrop, Rugårdsvej 55A st, 5000 Odense C

Nærmere info vil blive tilsendt med mail, når din bestilling af workshop er bekræftet.

Du kan evt. følge vores Facebookside: Tegn til Baby, hvis du vil opdateret løbende om nye hold og events. Eller følge med på Insta: @tegntilbaby, hvor vi elsker at dele ud af denne her fantastiske viden om vores små størrelsers potentiale.

Og vi glæder os helt enormt til at se dig og din baby på vores workshop! -og du må gerne tage far eller bedsteforældre med under armen ;)