Hvordan foregår en workshop

- og hvad kan du forvente?

En workshop tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet. Du bliver guidet i, hvordan du kan komme rigtig godt i gang med tegn og får svar på de ofte stillede spørgsmål som fx: “hvornår kan jeg starte?”, “hvordan gør jeg, når nu jeg har baby på armen hele dagen?”, “hvad hvis min baby ikke kigger på mig?” og mange flere…

Du kommer hjem med hele 25 begyndertegn du kan anvende med det samme + en tegnplakat med alle de tegn, vi har gennemgået.

Tegn til Baby har udviklet en metode, der via indlæringsstrategier og huskeøvelser giver dig succes med at lære dig og din baby tegn, så du kan forstå og reagere på dit barns behov og ønsker, før talesproget udvikles. Når du skaber tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn, styrker det barnets selvværd og selvforståelse.

Det er i barnets første leveår at samspillet og forståelsen fra tætte relationer omkring barnet, som er medvirkende til at skabe rammerne for de personlige, faglige og sociale kompetencer, der følger barnet senere i livet.

En workshop tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet.

Vi anbefaler ofte en workshop fra 0-9 mdr. og hvis baby endnu ikke laver tegn. Men vi har ofte også besøg af gravide, der gerne vil være klar til når baby kommer - og alle interesserede er meget velkomne!

Praktisk info: En workshop med 25 begyndertegn varer 1,5 time :) Det er på babys præmisser - så der er massere af tid til at skifte og pusle undervejs.

Odense foregår i lokalerne hos MorsKrop, Rugårdsvej 55A st, 5000 Odense C
Nordhavn foregår i Havnekulturkontoret, Århusgade 126, 2150 Nordhavn
Lyngby foregår hos Hot Yoga Denmark, Gammel Lundtoftevej 3C, Lyngby

Nærmere info vil blive tilsendt med mail, når du har bestilt din workshop.

Og vi glæder os helt enormt til at se dig og din baby på vores workshop! -og du må gerne tage far eller bedsteforældre med under armen ;)