Hvad sker der på et kursusforløb?

- og hvornår passer det til mig og min baby?

Tegn til Baby tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet. Du bliver guidet i, hvordan du kan komme rigtig godt i gang med tegn og hvordan du på en let og overskuelig måde, kan implementere flere tegn i hverdagen.

Et kursusforløb giver dig alle de tegn der skal til, så du kan skabe det kommunikations grundlag der gør, at din baby kan udtrykke sig og gøre sig forståelig i dagligdagen. Det er dette tegnforråd der gør, at du kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn - og give dit barn den bedste start!

Du vil under et kursus blive introduceret for lege du kan udføre med din baby. Du vil få guidens i hvordan i fylder på med tegn, på en let og overskuelig måde - og blive holdt i hånden lige indtil jeres baby kan tale… I har nemlig mulighed for, at blive tilknyttet en lukket Facebookgruppe hvor i også efter endt kursus vil blive vejledt og guidet videre i forløbet. I kan her altid vende tilbage med spørgsmål og ønsker til nye tegn.

Tegn til Baby har udviklet en metode, der via indlæringsstrategier og huskeøvelser giver dig succes med at lære dig og din baby tegn, så du kan forstå og reagere på dit barns behov og ønsker, før talesproget udvikles. Når du skaber tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn, styrker det barnets selvværd og selvforståelse.

Det er i barnets første leveår at samspillet og forståelsen fra tætte relationer omkring barnet, er medvirkende til at skabe rammerne for de personlige, faglige og sociale kompetencer, der følger barnet senere i livet.

Vores mål er, at du skal lykkes med tegn, uanset hvad… Så vi vil gøre alt hvad vi kan for at det lykkes for dig!

I kurset er der inkluderet ialt 5 tegnplakater med +100 tegn, som du kan hænge op derhjemme lige der hvor det er relevant. Et kursusforløb vil for det meste vare af 6 gange med én times varighed. der vil være opfølgning undervejs, samt guiden via Facebooksiden efter hver gang, så man ikke bliver snydt, hvis man skulle misse en time. Og ellers finder vi altid ud af at kompensere eller tilbyde en time på et andet hold!

En hel lille samtale med tegn! -er det ikke fantastisk??

Vi anbefaler et kursus til babyer mellem 4-18 mdr. Men, ingen regel før undtagelsen.. og vi har mange mødre der kommer med babyer på bare 1 mdr. da de bare vil i gang! Det gælder bare om, at man selv er klar til at komme afsted med baby - og klar på tegn, så er alle velkomne.

Far, medmor, bedsteforældre og søskende, samt andre tætte relationer på baby, er også velkommen til at deltage sammen med baby på et kursusforløb. Og du kan starte op på et kursus, uanset om du har deltaget på vores introworkshop eller ej.

Praktisk info:

  • NOR: (NV/Nørrebro forgår i lokalerne hos NOR: Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 NV,
    - her udbyder vi hold på skiftevis onsdage og mandage i tidsrummet 13-14.

  • Østerbro/Nordhavn foregår i lokalerne i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø på fredage 11-12 eller 13-14 (tæt på Nordhavn st.)

  • Islands Brygge foregår i Islands Brygge Kulturhus, Islands Brygge 18, 2300 Kbh S, i Iokalet “Undergrunden” på mandage kl. 10-11.

  • Lyngby foregår hos Hot Yoga Denmark, Gammel Lundtoftevej 3C, Lyngby, tirsdage kl. 10-11.

  • Odense foregår i lokalerne hos MorsKrop, Rugårdsvej 55A st, 5000 Odense C, torsdage kl. 11-12 eller 12:30-13:30

Nærmere info vil blive tilsendt med mail, når din bestilling af kursus er bekræftet.

Du kan evt. følge vores Facebookside: Tegn til Baby, hvis du vil opdateret løbende om nye hold og events. Eller følge med på Insta: @tegntilbaby, hvor vi elsker at dele ud af denne her fantastiske viden om vores små størrelsers potentiale.

Vi kan næsten ikke vente med at se dig og din baby på et kursusforløb!
-det kunne jo være at det var din baby der lavede sit første tegn lige der… ;)