Et kursusforløb giver dig alt det der skal til (og lidt til) - og vi slipper dig ikke før du er hele vejen i mål!

Tegn til Baby tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet. Et kursusforløb giver dig alt det der skal til, så du kan lykkes med tegn! (Og så kan vi slet ikke lade være med at dele ud af viden om din babys kognitive potentiale - og guide til, hvordan du via lege kan forstå hvor meget din baby egentlig kan… )

Vi holder dig i hånden hele vejen i mål, da du bliver en del af vores skønne netværk hvor alle deltagere fra de tidligere hold deler ud af erfaring og gode råd. Du bliver derudover guidet igennem:

 • Hvordan får jeg den letteste start med tegn?

 • Hvordan lykkes jeg med at få flere tegn ind i hverdagen? Øg dit tegnrepertoire!

 • Hvilke tegn knækker din babys “tegnkode”? Og giver din baby lyst til at lave tegn!

 • Hvad med vuggestuestart?

 • Hvordan får jeg bedsteforældre med - og andre tætte relationer med på at anvende tegn?

 • Gode lege med tegn - der stimulerer din baby kognitivt!

Et kursusforløb giver dig alle de tegn og den vejledning der skal til, så du kan skabe det kommunikations grundlag der gør, at din baby kan udtrykke sig og gøre sig forståelig i dagligdagen. Det er dette tegnforråd der gør, at du kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn - og give dit barn en statistisk påvist fordel, der følger barnet langt op i skolealderen!

Du vil under et kursus blive introduceret for lege du kan udføre med din baby. Du vil få guidens i hvordan i fylder på med tegn, på en let og overskuelig måde - og blive holdt i hånden lige indtil din baby kan tale… I har nemlig mulighed for, at blive tilknyttet en lukket Facebookgruppe hvor du også efter endt kursus vil blive vejledt og guidet videre i forløbet. Du kan her altid vende tilbage med spørgsmål og ønsker til nye tegn.

Tegn til Baby har udviklet en unik metode (TtB-metoden), der via indlæringsstrategier og huskeøvelser giver dig succes med at lære dig og din baby tegn, så du kan forstå og reagere på dit barns behov og ønsker, før talesproget udvikles. Når du skaber tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn, styrker det barnets selvværd og selvforståelse.

Det er i barnets første leveår at samspillet og forståelsen fra tætte relationer omkring barnet, er medvirkende til at skabe rammerne for de personlige, faglige og sociale kompetencer, der følger barnet senere i livet.

Vores mål er, at du skal lykkes med tegn, uanset hvad… Så vi vil gøre alt hvad vi kan for at det lykkes for dig!

I kurset er der inkluderet ialt 5 tegnplakater med +100 tegn , som du kan hænge op derhjemme lige der hvor det er relevant. Et kursusforløb vil for det meste forløbe over af 6 gange af én times varighed. Der vil være opfølgning undervejs, så man ikke bliver snydt, hvis man skulle misse en time. Og ellers finder vi altid ud af at kompensere eller tilbyde en time på et andet hold!

En hel lille samtale med tegn! -er det ikke fantastisk??

Vi anbefaler et kursus til babyer mellem 4-18 mdr. Men, ingen regel før undtagelsen.. og vi har mange mødre der kommer med babyer på bare 1 mdr. da de bare vil i gang! Det gælder bare om, at man selv er klar til at komme afsted med baby - og klar på tegn, så er alle velkomne.

Far, medmor, bedsteforældre og søskende, samt andre tætte relationer på baby, er også velkommen til at deltage sammen med baby på et kursusforløb. Og du kan starte op på et kursus eller købe vores e-learning: Kursusforløbet, uanset om du har deltaget på vores introworkshop eller ej.

Praktisk info:

 • NOR: (NV/Nørrebro forgår i lokalerne hos NOR: Nordic Health House, Hejrevej 30, 4. sal, 2450 NV,
  - her udbyder vi hold på skiftevis onsdage og mandage i tidsrummet 13-14.

 • Østerbro/Nordhavn foregår i lokalerne i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø på fredage 11-12 eller 13-14 (tæt på Nordhavn st.) eller på Gunnar Nu Hansens Plads 3 (1. sal), 2100 Kbh Ø.

 • Islands Brygge foregår i Islands Brygge Kulturhus, Islands Brygge 18, 2300 Kbh S, i Iokalet “Undergrunden” på mandage kl. 10-11.

 • Lyngby foregår hos Hot Yoga Denmark, Gammel Lundtoftevej 3C, Lyngby, tirsdage kl. 10-11.

 • Odense foregår i lokalerne hos MorsKrop, Rugårdsvej 55A st, 5000 Odense C, torsdage kl. 11-12 eller 12:30-13:30

Nærmere info vil blive tilsendt med mail, når din bestilling af kursus er bekræftet.

Du kan evt. følge vores Facebookside: Tegn til Baby, hvis du vil opdateres løbende om nye hold og events. Eller følge med på Insta: @tegntilbaby, hvor vi elsker at dele ud af fantastisk viden om vores små størrelsers potentiale.

Vi kan næsten ikke vente med at se dig og din baby på et kursusforløb!
-det kunne jo være at det var din baby der lavede sit første tegn lige der… ;)