Tegn til Baby tilbyder en metode, hvor du via vores produkter kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dig selv og dit lille barn
- og styrke dit barns selvværd og selvforståelse. Glæd dig!

Vores små størrelser forstår ofte meget mere end vi kan nå at opfatte. Her får du et lille klip med tegn, hjemme fra vores eget køkken. Freja er lige fyldt 12 mdr. Hun har endnu ikke udviklet sin tale - og alligevel har vi en enestående forståelse og "samtale". #denførstetiderdenvigtigste

Den første tid er den vigtigste - da det er her du sætter rammerne for dit barns senere udvikling!

Giv dig selv og din baby den bedste start! Og skab gode rammer og et bedre velvære i den første tid - der er så vigtig. Du kan fx lære din baby de første tegn via vores e-learnings-koncept (fx hjemme i sofaen), eller du kan tage på workshops eller deltage i et kursusforløb og blive klogere på din egen eller babys kognitive udvikling. Læs mere om metoder og de forskellige måder at lære og forstå det hele på herunder:

Mødregruppebesøg
- eller et tilpasset arrangement 

Et hyggeligt mødregruppebesøg afholdt i en lækker gårdhave - love it!

Et hyggeligt mødregruppebesøg afholdt i en lækker gårdhave - love it!

Vi laver tilpassede arrangementer, hvor vi kommer ud til dig og din mødregruppe/fædregruppe eller blot dem du har lyst til at invitere, i trygge og vante rammer.

Arrangementet bliver tilpasset jeres babyer - og vil indeholde en skøn, nærværende og individuel workshop om tegn og vigtigheden af tidlig indsigt og forståelse i dit lille barn, samt indlæring og anvendelse af 25 begyndertegn i vil kunne anvende med det samme. I får også gode råd og individuel vejledning der gør - at I kan få succes med at implementere de første tegn i hverdagen.

Når I lærer jeres små babyer tegn, vil I opnå indsigt, skabe en tættere relation og styrke jeres små babyers selvværd og selvforståelse.

Priserne starter fra 1.200 ekskl. evt. broafgift og inkluderer en tegnplakat til hver deltager med 25 begyndertegn.

Bestil tilpasset arrangement herunder - uforpligtende

Navn *
Navn
Beskriv evt. den type af besøg du ønsker. evt. mødregruppebesøg, fædregruppebesøg.
Uddyb evt. beskrivelsen af det arrangement du ønsker. Du kan også tilføje dit mobilnr. hvis du ønsker at blive kontaktet pr. telefon.
 
 
 

Er du en cafe virksomhed, fødeklinik, yogalærer, rytmik-instruktør, sanselærer, institution eller forening..? -eller noget helt tredie..

Uanset hvem du er - kan vi give dig muligheden for at tilbyde dine ansatte, kunder, mødre, fædre.. ydelser fra Tegn til Baby. Vi skrædersyr løsninger til dine behov - og det som du gerne vil have, at vi udbyder hos dig. Vores samarbejdspartnere oplever kvalitet, viden, nærvær og altid lidt ekstra - hver gang.

Vi glæder os til at indgå en aftale! Skriv gerne dine informationer i nedenstående kontaktform - og vi vil tage kontakt til dig:

Forespørgsel på samarbejdsaftale - uforpligtende

Navn *
Navn
Kort beskrivelse på din forespørgsel
 

Se cases fra vores samarbejdsaftaler her: