Tegn til Baby tilbyder en metode, hvor du via vores produkter kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn
- og styrke dit barns selvværd og selvforståelse. Glæd dig!

Lær din baby de første tegn - den første tid er den vigtigste!

Giv dig selv og din baby den bedste start med tegn! Lær din baby de første tegn enten på workshops eller via vores e-learnings-koncept (fx hjemme i sofaen) Læs mere om metoden og de forskellige måder at lære det på herunder:


Lær din baby tegn og skab selvværd!

Lær din baby at fortælle om yndlings maden, den sjove gyngetur, store følelser - eller at sige stop!


Er din baby 12-24 mdr.? Du kan nå det endnu…

Vi afholder ekstraordinært en workshop for de 1-2 årige, hvor du kan få alle de gode råd der skal til når baby er +12 mdr… Det er nu det bliver sjovt!


Mødregruppebesøg
- eller et tilpasset arrangement 

Vi laver tilpassede arrangementer, hvor vi kommer ud til dig og din mødregruppe/fædregruppe eller blot dem du har lyst til at invitere, i trygge og vante rammer.

Et hyggeligt mødregruppebesøg afholdt i en lækker gårdhave - love it!

Et hyggeligt mødregruppebesøg afholdt i en lækker gårdhave - love it!

Arrangementet bliver tilpasset jeres babyer - og vil indeholde en skøn, nærværende og individuel workshop om tegn og vigtigheden af tidlig indsigt og forståelse i dit lille barn, samt indlæring og anvendelse af 25 begyndertegn i vil kunne anvende med det samme. I får også gode råd og individuel vejledning der gør - at I kan få succes med at implementere de første tegn i hverdagen.

Når I lærer jeres små babyer tegn, vil I opnå indsigt, skabe en tættere relation og styrke jeres små babyers selvværd og selvforståelse.

Priserne starter fra 1.200 ekskl. evt. broafgift og inkluderer en tegnplakat til hver deltager med 25 begyndertegn.

Bestil tilpasset arrangement herunder - uforpligtende

Navn *
Navn
Beskriv evt. den type af besøg du ønsker. evt. mødregruppebesøg, fædregruppebesøg.
Uddyb evt. beskrivelsen af det arrangement du ønsker. Du kan også tilføje dit mobilnr. hvis du ønsker at blive kontaktet pr. telefon.
 

Er du en virksomhed, fødeklinik, yogalærer, rytmik-instruktør, sanselærer, institution eller forening..? -eller noget helt tredie..

Uanset hvem du er - kan vi give dig muligheden for at tilbyde dine ansatte, kunder, mødre, fædre.. ydelser fra Tegn til Baby. Vi skrædersyr løsninger til dine behov - og det som du gerne vil have, at vi udbyder hos dig. Vores samarbejdspartnere oplever kvalitet, viden, nærvær og altid lidt ekstra - hver gang.

Vi glæder os til at indgå en aftale! Skriv gerne dine informationer i nedenstående kontaktform - og vi vil tage kontakt til dig:

Forespørgsel på samarbejdsaftale - uforpligtende

Navn *
Navn
Kort beskrivelse på din forespørgsel
 

Se cases fra vores samarbejdsaftaler her: