Du kan starte med tegn til din baby fra baby er 0 mdr. og indtil talesproget er fuldt udviklet. Årsagen ligger i, at så snart du begynder at lave bevægelser sammen med de ord du siger, skaber du opmærksomhed hos din baby. Din baby bliver derfor mere bevidst omkring de du siger - og det der sker omkring den.

Du stimulerer og fremmer dit barns kognitive udvikling, lige så snart du begynder på tegn. Også selvom din baby kun er få dage gammel. In baby vil dog ikke selv respondere med tegn, før baby er omkring de 10-12 mdr. (dette er meget individuelt og følger din babys naturlige udvikling).

Det ligger i din babys natur at ville kommunikere. Hvis vi ikke hjælper dem på vej, laver de ofte selv tegn og fagter som vi mere eller mindre bevidst eller ubevidst kan forstå. Det eneste vi gør, er blot at hjælpe baby lidt på vej og når man først giver sådan en lille størrelse en lillefinger… ja, så tager de hele hånden, og du vil blive utrolig overrasket over, hvor meget din baby egentlig kan og vil fortælle!

Vi anbefaler en worshop eller et e-learningsprogram med “Lær de første tegn” hvis din baby er 0-9 mdr. Hvis din baby er +9 mdr. anbefaler vi altid et kursusforløb eller sidste del af vores e-learningskoncept (som stadig er under udvikling).