Hvornår kan jeg starte med tegn?

Du kan starte med tegn fra baby er 0 mdr. og helt indtil at talesproget et fuldt udviklet. Vi anbefaler vores workshop eller e-learning: “Lær din baby de første tegn” hvis du gerne vil i gang tidligt.

Når du er klar til at komme ud af døren med din baby eller vil have mere efter 1. del af vores e-learning - anbefaler vi et kursusforløb. Vi skriver babys alder til 4-18 mdr. men vi har også mødre og fædre med babyer der blot har været et par måneder gamle, der bare gerne ville have mere - og alle er velkomne!

 

Hvornår laver baby sit første tegn?

Vi oplever ofte at baby laver det første tegn fra omkring 10-12 mdr. alderen

 

Er det et tegn?

Babys første tegn kan være rigtig svære at se. Ofte vil det ikke se ud som det vi forventer - eller ligne noget helt tredie. det gælder derfor om altid at anerkende at ens baby forsøger at sige noget til dig..

 

Hvordan griber jeg det an?

Det kan være rigtig svært at lære sin baby tegn selv. Ofte så når man slet ikke til at knække koden med sin baby (der hvor baby forstår at der er en sammenhæng mellem et tegn - og at du reagerer) eller baby når kun at lave 3-5 tegn, fordi man ikke aner hvor man skal finde alle tegnene eller hvordan man kan implementere det på en overskuelig måde i hverdagen.

Ofte har de fleste brug for en “træningsmakker” eller at gå til noget, så man får hjælp til at finde ud af, hvordan man enten kommer i form, får tabt sig eller andet.. Og det er her Tegn til Baby er sat i hverden. Vi er din træningsmakker i tegn til din baby - lige indtil det lykkes!